Zašto je Jelena napisala: “MRTVA SAM” Nadi Topčagić?

Jelenine SMS poruke ukazivale na najgore.

Javnost i dalje potresena stravičnim ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, koja je za sobom ostavila petogodišnju ćerkicu, a policija i dalje intenzivno radi na rešavanju ovog mučkog zločina.

Tragom te informacije, Star je saznao da je Jelena nekoliko dana pre tragedije poslala šokantnu poruku Nadi Topčagić, koja je ukazivala na ono najgore.

– Ja ne mogu da prežalim moju Jecu. Nikada sebi neću oprostiti što je nisam pitala da li nju nešto muči u privatnom životu. Sve to tek sada čujem. Ne znam kakvo ih to prokletstvo tera. Prvo je otišao njen otac, koji mi je doveo kad je imala samo 13 godina, a kasnije i njegov brat, Jecin stric, koji je brinuo o njoj, pa joj se majka teško razbolela… Ona je znala da će umreti, osećala je to. Na moje pitanje kako je i šta radi, kratko mi je odgovorila: “Mrtva sam”. Noge su mi se tada odsekle. To nije njen rečnik, niti način izražavanja. Odmah sam je pozvala, a ona mi se umornim glasom pravdala da je umorna od posla, kuće i svega, baš je bila čudna – priča vidno uznemirena Nada Topčagić za Star.

Poznata pevačica, obučena u crno, juče po podne posetila je kuću Marjanovića. Sva u suzama prišla je Zoranu, Jeleninom suprugu, i zagrlila ga.

– Bila sam ovde i juče. Sada idem iz policije. Strašno da tako brutalno bude ubijena. Teško mi je kao da sam ćerku izgubila – rekla je uz suze Nada.

 

(62)This post has been seen 791 times.

Zašto je Jelena napisala: “MRTVA SAM” Nadi Topčagić?

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-