ZAUSTAVILI AUTOMOBIL I NE SLUTEĆI KO JE U NJEMU: Šokirali se kada su ugledali poznatog…

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, putevima Srbije vozi bez saobraćajne dozvole. Naime, Šešelj se u srijedu poslije podne uputio prema Aranđelovcu, gdje je prisustvovao mitingu SRS. Međutim, Saobraćajna policija zaustavila ga je na putu Beograd­Niš i zatražila vozačku dozvolu, koju on nije posjedovao.

Nakon kraćeg razgovora policija je lideru srpskih radikala progledala kroz prste i pustila ga da nastavi svoje putešestvije. ­ Šešelj im je ljubazno rekao da nema kod sebe dozvolu, a s obzirom na to da su ga prepoznali i utvrdili da se radi o poznatom političaru, policajci su riješili da mu oproste, puste ga da nastavi put i ne napišu mu kaznu­ objašnjava sagovornik blizak lideru radikala. Šešelj je imao popriličan argument koji je ubijedio policajca da popuste.

Naime sam Šešelj po povratku u Srbiju, nakon 12 godina provedenih u zatvoru haškog tribunala, izjavio je da ne posjeduje lična dokumenta, pa je vrlo moguće da taj problem još uvijek nije regulisao. ­ Ne znam da li je uspio da riješi i ponovo izvadi lična dokumenta, kao i vozačku dozvolu jer je u pitanju poprilična procedura. Ali ako je to razlog, nije čudno što su policajci ipak riješili da ga puste, kaže izvor blizak Šešelju.

(16)This post has been seen 919 times.

ZAUSTAVILI AUTOMOBIL I NE SLUTEĆI KO JE U NJEMU: Šokirali se kada su ugledali poznatog…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-