ŽENA KOJA JE SKOČILA U KRIVAJU, PORED TELEVIZORA SINU OSTAVILA PORUKU: Traži me kod…

Jučer je u rijeci Krivaji u mjestu Ćuništa kod Olova pronađeno beživotno tijelo 57-godišnje Semke Hodžić iz sela Vukotići. Nesretna žena izvršila je samoubistvo, a njeno tijelo su oko 13.45 izvukli pripadnici Civilne zaštite Olovo.

 

 

Porodica, komšije i poznanici za Semku imaju samo riječi hvale. Njen suprug Rifet poginuo je 1993., a Semka je nakon njegove smrti ostala sa troje djece, sinom Suadom i kćerkama Mirelom i Aminom. Prije dvije godine je imala moždani udar nakon kojeg se nikada u potpunosti nije oporavila.

 

“Semka je većinu vremena boravila u Sarajevu kod sina i snahe, dolazila je vikendom tokom ljeta. Nakon suprugove smrti borila se i snalazila za život pored šehidske penzije. Prije dvije godine 30 dana je bila u Sarajevu u bolnici zbog moždanog udara. Dok je bila pod terapijom osjećala se dobro, ali bila je čudna”, kazao je za Dnevni avaz Semkin zet Edib Džakmić.

 

Semka je sa sinom preksinoć boravila u Vukotićima, ponašala se uobičajeno i ni na kakav način nije pokazivala da bi se mogla desiti tragedija.

(75)This post has been seen 1051 times.

ŽENA KOJA JE SKOČILA U KRIVAJU, PORED TELEVIZORA SINU OSTAVILA PORUKU: Traži me kod…

| Bosna i Hercegovina, Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-