Ženi se 9. put, a zaručnica je mlađa od njega čak 45 godina!

68-godišnji Ron Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i doktori mu kažu da možda neće živjeti duže od tri godine.

 

Ron Sheppard (68) je pradjed i iza sebe ima osam propalih brakova, ali ga to nije spriječilo da ode na Filipine po još jednu mladu.

Uprkos zdravstvenim problemima, zbog 26-godišnjeCristel Marquez Lalec, je kaže, najsretniji na svijetu, prenosi “24sata“…

cd201520b812b2f765a0

“Ljubav pobjeđuje sve, godine su samo broj”, kaže zaljubljeni Ron koji vjeruje da će mu Cristel biti žena do smrti. Naime, Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i doktori mu kažu da možda neće živjeti duže od tri godine.

“Ovo je prava ljubav. Ova će potrajati, obećajem”, rekao je, prenosi “Mirror”.

Serijski ženik Cristel je zaprosio prije 11 mjeseci na Filipinima te se vratio u Birtaniju, a mladenka, koja ima sedmogodišnjeg sina iz prvog braka, mu se tek nedavno pridružila. Iako je zaprosio 26-godišnjakinju, Ron je još u braku s Weng Platino (36). Čeka da se riješi papirologija oko razvoda kako bi po deveti put mogao pred oltar.

I Cristel tvrdi da je to prava ljubav.

“Znam kako to izgleda, ali nisam tu zbog pasoša. Neću iskoristiti Rona”, kaže Marquez Lalec koja je svog zaručnika upoznala dok je on sa svojom sedmom ženom živio na Tajlandu. Njih dvije bile su prijateljice i svi troje su se često zajedno družili. Izgubili su kontakt prije deset godina kad se Ron razveo od tadašnje žene Wen, a ponovno su se povezali preko društvenih mreža kad se razveo od osme žene.

804a74a499a484df7229

“Isprva nisam znao šta me spopalo kada sam je zaprosio. Iskreno, mislim da su možda lijekovi krivi za to”, kaže Ron i dodaje da je onda shvatio da se jako zaljubio u nju.

Sheppardova bolest sve brže napreduje pa se nada da će mu Cristel biti i medicinska sestra.

“Samo se želim brinuti o njemu. To je sve što ću raditi”, kaže ona.

Par se veseli zajedničkom životu, a Cristel jedva čeka naučiti kuhati britanske specijalitete. Jedino čega se boji, kaže, je britansko kišno i hladno vrijeme.

Ron je 44 godine svog života proveo u braku. Najduži je potrajao 13 godina, a najkraći samo 10 mjeseci.

(98)This post has been seen 2209 times.

Ženi se 9. put, a zaručnica je mlađa od njega čak 45 godina!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-