Ženi usred noći muškarac ušetao u otključan stan, a onda je uslijedio šok…

Jednoj je Osječanki usred noći u stan ušetao muškarac, jer je, kaže, zaboravila zaključati vrata. Sve je počelo kada je u stambenoj zgradi u Divaltovoj ulici u Osijeku oko 4.30, dok je njen mlađi sin još spavao ustala, Osječanka ustala pomislivši da je on ostavio otvorena vrata u dnevnoj sobi, piše Glas Slavonije.

“Na kauču sam ugledala tuđu žensku jaknu, a na stolu tuđi novčanik inajprije sam pomislila da je sin doveo kući djevojku, a da mi o tome nije ništa rekao. S tuđom ličnom kartom u rukama dočekala sam ga da se probudi i počela ga ispitivati, no ubrzo sam shvatila da on uopće ne poznaje tu djevojku. Još sam se više iznenadila kad mi je rekao da je to vjerovatno brat nekoga doveo, a dobro sam znala da on radi na moru i da nije u Osijeku“ prisjeća se 50-godišnja Osječanka.

Sin joj je potom rekao da mu je brat tu noć bio u sobi, štaviše, da ga je potapšao po licu i rekao neka nastavi spavati. U šoku je, kaže, nazvala starijeg sina, koji joj je potvrdio da se sa svog radnoga mjesta na moru nije udaljavao, i s pravom se upitala: Ko je onda bio u stanu?

Primijetila je i da u hodniku nedostaju nove, ne baš jeftine tenisice njenog sina. Pozvala je policiju, a šok je slijedio u policijskoj stanici, gdje je ubrzo otkriven počinitelj. Licem u lice našla se, kaže, sa susjedom iz svoga rodnog mjesta.

“I on je bio šokiran, jer je, kako sam tada saznala, ušao u stan, a da nije znao čiji je. Vrata koja sam čula i koja su me probudila zapravo je otvorio on, a onda se uplašio da ću ga otkriti pa je, zajedno s djevojkom, istrčao iz stana i prethodno pokupio tenisice iz hodnika. Poznam godinama cijelu njegovu porodicui, kako je sam rekao, nije nam želio nauditi. Tenisice su vraćene, no to mi je tada bila najmanja briga. Krivac za sve bila su otključana ulazna vrata i sad dobro znam da ću, treba li, dva puta provjeriti bravu. Ne samo prije spavanja nego i tokom dana, jer, srećom, iako se dogodila ovakva situacija, znam da je moglo biti puno gore“ zaključuje Osječanka.

U izvješću PU osječko-baranjske stoji kako su ubrzo nakon prijave identificirali 29-godišnjaka zbog provale u stan.

(91)This post has been seen 1039 times.

Ženi usred noći muškarac ušetao u otključan stan, a onda je uslijedio šok…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-