Živi sa tri žene koje seksualno zadovoljava na neobičan način

Paulie Hussle iz New Jerseya uspješno se bavi modnim biznisom i ima čak tri žene koje seksualno zadovoljava na neobičan način.

Naime, Paulie (32) ima poseban kalendar na svom iPadu na kojem su posebnim bojama obilježeni termini za seks sa svakom od njegove tri žene. Seks traje koliko i njegova omiljena pjesma, kako bi sve tri bile podjednako namirene.

Poli je sebe nazvao “gospodar žena” i ima posebnu rutinu za seksualno zadovoljavanje sve tri žene.

Kada ga je prva žena Vanessa Hussle (31) napustila poslije trogodišnje veze jer ju je varao sa još dvije žene, Paulie je bio očajan i nadao se da će mu se Vanessa vratiti. Međutim, ona nije ni sanjala da će završiti u vezi sa čovjekom iz modnog biznisa i još dvije njegove nove žene – Hazel (27) i Lady (25). Sada Paulie, Vanessa, Hazel i Lady žive sretno u američkom New Jerseyu.

Sve tri žene, koje između grudi imaju iste tetovaže Paulijevog lika, kažu da su biseksualke i da svi redovno upražnjavaju “četvorku” i izlaze na večere zajedno.

Žene kažu i da su najbolje prijateljice i zajedno idu i u teretanu poslije posla i odgajaju Paulijevo troje djece koje je dobio sa Vanessom i Lady. Sve su uzele prezime Hussle i Paulie im je napravio i majice sa natpisima žene sestre” i “Poligamija”.

“Kada sam rekla Pauliju da hoću da budem u vezi sa njim, Hazel i Lady, on je plakao od sreće, kao da smo se konačno svi zajedno usrećili. To je spasilo naš brak”, kaže Vanessa.

(34)This post has been seen 719 times.

Živi sa tri žene koje seksualno zadovoljava na neobičan način

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-