‘ŽIVJELA SAM KAO U BAJCI, A ONDA SU POČELI DA MI ZATEŽU OMČU OKO VRATA SVE VIŠE I VIŠE’

Eros Ramazzotti i bivša manekenka i voditeljica Michelle Hunziker bili su jedan od omiljenih parova devedesetih. Njihov brak trajao je četiri godine, prekinut je prije 15 godina, no detalji rastave koja je rastužila talijansku javnost nisu bili poznati sve do nedavno.

 

 

Naime, Michelle i Ramazzotti prekinuli su zbog sekte koju je ona izabrala umjesto pjevača.

 

– Moji roditelji su se rastavili kad sam bila dijete, s ocem nisam imala nikakav odnos i mislila sam da me ne voli. Zbog toga sam bila nesigurna i upala sam u sektu Ratnici svjetlosti koja se temelji na prošlim životima – ispričala je voditeljica za njemački Bild.

 

Michelle je sekta odvojila od majke braneći joj ikakve kontakte s njom, ali i od prijatelja i posla od kojeg je živjela.

 

– Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili me da ih moram financirati. Morala sam im dati sav svoj novac i još su mi zaprijetili da će me ubiti ako napustim sektu. Govorili su mi da je moj muž loš za mene, a ja sam ga voljela – otkrila je Michelle.

 

– Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak – kaže Hunziker, koja je skoro šest godina provela u sekti “Ratnici svjetlosti”.

 

Ddodala da je braku presudio ultimatum kojeg joj je postavio tadašnji suprug.

 

– Eros mi je rekao da moram izaći iz sekte ili će me ostaviti. Ja sam izabrala sektu – priznala je bivša manekenka.

 

Iako se nakon nekog vremena uspjela izvući, trebalo joj je vremena da se vrati normalnom životu, a snagu je pronašla u kćerkici koju je dobila s talijanskim pjevačem.

 

Nakon izlaska iz zloglasnog kulta, Michelle je sreću pronašla s Tomasom Trussardijem, nasljednikom modnog carstva Trussardi te s njim dobila dvoje djece, dok se Ramazzotti skrasio s glumicom Maricom Pellegrinelli s kojom je dobio kćerkicu.

Izvor: Hayat.ba

(70)This post has been seen 232 times.

‘ŽIVJELA SAM KAO U BAJCI, A ONDA SU POČELI DA MI ZATEŽU OMČU OKO VRATA SVE VIŠE I VIŠE’

| Slider, Život i stil |
About The Author
-