Znate li ko je djevojčica na slici? Danas je popularna u cijeloj našoj regiji!

Na crno-bijeloj fotografiji nastaloj krajem sedamdesetih godina prošlog vijeka nalazi se jedna od najpoznatijih pop pjevačica na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

 

 

Devedesetih imala je svoj bend, a danas nastupa solo. I to jako uspješno. Osim po pjesmi i glasu, poznata je i kao neko ko nema dlake na jeziku. Znate li o kome je reč?

 

Rođena je 8. jula 1974. godine u Beogradu. Karijeru je počela 1994. godine u grupi Distorzija, ali daleko je poznatija kao pjevačica “Tap 011” koji je devedesetih bio jedan od najpopularnijih pop bendova u Srbiji.

 

Malo je poznato da je nakon završene gimnazije upisala Poljoprivredni fakultet u Beogradu, odsjek stočarstvo, ali je na drugoj godini napustila studije baš zbog muzike. Prije Poljoprivrednog fakulteta, pokušala je da upiše FDU, ali iako je na prijemnom ispitu ušla u uži izbor, nije se našla i na konačnom spisku. Ipak, tokom karijere ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama i filmovima „U ordinaciji“, „Sve je za ljude“, „Balkanski sindrom“, a najveći glumački uspjeh postigla ulogom u TV seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

 

70-2

 

Ona je Goca Tržan. Jedna od najpoznatijih zvijezda domaće pop scene objavila je nekoliko slika iz djetinjstva sa mamom i tatom na Instagramu.

(1643)This post has been seen 2206 times.

Znate li ko je djevojčica na slici? Danas je popularna u cijeloj našoj regiji!

| Magazin, Slider |
About The Author
-