ZVEZDA GRANDA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA SA SERGEJEM: Očitala mu lekciju u par rečenica!

Glumac Sergej Trifunović napustio je reviju, kada je čuo da na događaju pjeva pjevačica Vanja Mijatović. Vanja se oglasila nakon incidenta i napisala poruku na svom Fejsbuk profilu.

Pjevačica je istakla da cijeni rad Sergeja Trifunovića i da razumije da se njemu ne dopada muzika koju ona izvodi, ali da je svojim ponašanjem skrenuo pažnju sa humanitarnog povoda tog događaja.

 

“Prije svega željela bih da istaknem da je ovo javno saopštenje zapravo jedini trenutni dostojan vid mog obraćanja svima Vama koji me neprestano obasipate porukama podrške, pažnje ali i pitanjima u vezi jučerašnjeg objavljenog skandala sa našim cijenjenim i mogu slobodno da kažem i dalje jednim od mojih omiljenih glumaca Sergejem Trifunovićem.

 

Žao mi je što u svijetu različitosti i dalje težimo za osudama nečeg što odbijamo da razumijemo ako već nemamo potrebu nešto da prihvatimo i uvažimo. A pogotovo kada je riječ o umjetnosti pa još kad ona nailazi na nerazumijevanje nekog ko je i sam umjetnik.

 

Muzika odavno ne poznaje granice i uvijek se dijelila na dobru i lošu. Percepcija doživljaja i karakterisanja nečeg da je loše ili dobro je uvijek stvar individualne prirode čovjeka. S` toga Sergej ima potpuno razumijevanje sa moje strane što mu se ne dopada muzika kakvu ja interpretiram. Nastalim “skandalom“, nažalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje suštinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noći jedino bila važna. Nakon svega nadam se da će Sergej umjeti na pravi način da protumači moje saopštenje i da će me pozvati bar na premijeru njegovog sljedećeg filma ili predstave“, napisala je Vanja na svom profilu.

(216)This post has been seen 3289 times.

ZVEZDA GRANDA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA SA SERGEJEM: Očitala mu lekciju u par rečenica!

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-